English   |   Kontakt
 
 
 
Keshilli Drejtues
1- Shoqeria " Stefani&co ", perfaqsuar nga Z. Stefan Pinguli
2- Shoqeria " EHW ", perfaqsuar nga Z. Luan Leka
3- Shoqeria " Prima ", perfaqsuar nga Z. Fuat Haxhiymeri
4- Shoqeria " Birra Tirana ", perfaqsuar nga Z. Enea Janku
5- Shoqeria " CCBS ", perfaqsuar nga Znj. Christina Busi
6- Shoqeria " Bebabiochemica ", perfaqsuar nga Z. Bardhyl Balteza
7- Shoqeria " Albatros Airways ", perfaqsuar nga Z. Arbens Vokopola
8- Shoqeria " Fleg ", perfaqsuar nga Z. Andon Pango
9- Shoqeria " Metropol Group ", perfaqsuar nga Z. Alban Xhaferri
10- Shoqeria " Coko Word ", perfaqsuar nga Z. Ilir Cepani
11- Shoqeria " Hako ", perfaqsuar nga Z. Adnan Hako
12- Shoqeria " Aquila Liquori ", perfaqsuar nga Z. Edmond Ziso
13- Shoqeria " Atlantik ", perfaqsuar nga Z. Dritan Cela
 

Nisma

+ Data 2018-01-05
Edicioni i 2-te i Expo-Forumit Nderkombetar te Burses Shqiptare te Energjise, 18 qershor Prishtine
[Me shume]
+ Data 2017-12-28
Panairi Nderkombetar i Prodhimit dhe Teknologjise bujqesore, Agroindustrise, Turizmit dhe Mjedisit. Tetor 2018 Lushnje
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2017-05-02
Konfindustria fton te gjitha bizneset qe kane problematika me garat publike ti paraqesin shqetesimet e tyre te arsyetuara prane saj.
+ Data 2017-04-27
ExpoForumi "Mbrojtja e vlerave Mjedisore&Kulturore te Rajonit te Basenit te Lumit Vjosa si mundesi per zhvillimin ekonomik te qendrueshem, 29/9/2017 Permet
+ Data 2017-01-17
ExpoForumi "Bursa Shqiptare e Energjise", 31 janar 2017
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login
© 2007 - 2019 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara