English   |   Kontakt
 
 
 
Smart Balkans ExpoForum
Smart Balkans ExpoForum organizohet ne Tirane nga Konfindustria Shqiperi & Kosove  ne bashkepunim me institucionet  vendore dhe me mbeshtetjen e Innovability e CDO Informatica Itali dhe me kerkesen e ketyre zonave per krijimin e partneriteteve ne fushen e teknologjise, per zhvillimin e zonave te Ballkanit Perendimor (Shqiperi, Mal i Zi, Kosove, Maqedoni). Eventi eshte konceptuar si nje B2B ku pjesemarresit do te kene mundesi te takohen me palet e interesuara ne kete sektor. Ne Expo forum do te prezantohet infrastruktura dixhitale e se ardhmes Smart City, Smart Communities dhe Open Government,  dhe vemendje te vecante do tu kushtohet temave: e-governance, open data, mobility, energji, financime. 
Ky aktivitet do te zhvillohet prane ambjenteve te Muzeut Kombetar ne Tirane, me date 3 dhjetor 2012, ne nje mjedisi terheqes qe do te ndihmojne pjesemarresit per te kuptuar Shqiperine dhe zonen e Ballkanit .
 
per me teper klikoni ne  http://www.smartbalkansforum.eu/sbf/

 

Nisma

+ Data 2018-01-05
Edicioni i 2-te i Expo-Forumit Nderkombetar te Burses Shqiptare te Energjise, 18 qershor Prishtine
[Me shume]
+ Data 2017-12-28
Panairi Nderkombetar i Prodhimit dhe Teknologjise bujqesore, Agroindustrise, Turizmit dhe Mjedisit. Tetor 2018 Lushnje
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2017-05-02
Konfindustria fton te gjitha bizneset qe kane problematika me garat publike ti paraqesin shqetesimet e tyre te arsyetuara prane saj.
+ Data 2017-04-27
ExpoForumi "Mbrojtja e vlerave Mjedisore&Kulturore te Rajonit te Basenit te Lumit Vjosa si mundesi per zhvillimin ekonomik te qendrueshem, 29/9/2017 Permet
+ Data 2017-01-17
ExpoForumi "Bursa Shqiptare e Energjise", 31 janar 2017
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login
© 2007 - 2019 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara