English   |   Kontakt
 
 
 
 
Institucione Publike
11/12/2020
Forumi Ndërkombëtar për shpalljen e Nismës për Strategjinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Basenit të Lumit Vjosa/Aos ( Shqipëri, Greqi). 11/12/2020
07/01/2020
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
17/05/2019
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
05/01/2019
Krijimi i Burses Shqiptare te Energjise
28/12/2017
Panairi Nderkombetar i Prodhimit dhe Teknologjise bujqesore, Agroindustrise, Turizmit dhe Mjedisit. Tetor 2018 Lushnje
02/05/2017
Rishikimi i tarifave te cmimit te energjise elektrike per industrite te cilat kane ndertuar me investimet e veta linjat e furnizimit fundor te tyre.
26/01/2017
Nisma per krijimin e Burses Kombetare te Energjise Shqiperi Kosove
03/01/2017
Nisma per permiresimin ne ligjin e sistemit te menaxhimit te integruar te mbetjeve
25/02/2016
Konfindustria nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Kontrollin e Larte te Shtetit per shqyrtimin e ankesave te biznesit ne prokurimin e fondeve publike
16/12/2015
Propozimet e Konfindustrise drejtuar Ministrise se Financave dhe Keshillit te Ministrave per permiresime per Paketen Fiskale 2016
25/11/2015
Paketa Fiskale 2016
21/11/2015
Smart Balkan Expo Forums
25/01/2010
Nisma per kryerjen e nje amnistie te thelle fiskale ne vend, qe duhet te preki pa perjashtim kapitalin, asetet dhe te ardhurat e biznesve dhe gjithe qytetareve shqiptare
08/12/2009
Nisma per mbeshtetjen e eksporteve shqiptare drejt BE. Takim me Ambasadorin e Komisionit Europian ne Tirane,Z. Helmuth Lohan.
29/09/2008
Nisma per krijimin e tregut te hapur shqiptar dhe rajonal
10/07/2007
Pakete Fiskale 2007
29/05/2007
Paketa Fiskale 2008
17/08/2005
Pasojat e hyrjes ne fuqi te MSA
Strategjia e luftes kunder informalitetit ne ekonomine shqiptare
Lufta kunder informalitetit nepermjet vendosjes se TVSH-se dhe kasave rregjistruese ne transaksionet tregtare te shitjeve me pakice
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2020-12-11
Forumi Ndërkombëtar për shpalljen e Nismës për Strategjinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Basenit të Lumit Vjosa/Aos ( Shqipëri, Greqi). 11/12/2020
[Me shume]
+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2021 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara