English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
10/01/2022
Konfindustria per fiskalizimin dhe te dhenat personale
28/12/2021
Konfindustria per rrjedhjen e te dhenave personale
21/12/2021
Forumii i infrastrukturës energjitike në kushtet e liberalizimit të tregut dhe krizës globale
18/12/2021
Konfindustria per tregun e liberalizuar te energjise
09/12/2021
Konfindustria per Autoritetin e Konkurences
05/12/2021
Konfindustria per tregun e karburanteve ne Shqiperi
23/11/2021
Konfindustria per taksen e karburanteve te mjeteve lundruese
15/11/2021
Konfindustria per paketen fiskale 2022
30/10/2021
Konfindustria per akcizen e gazit
24/10/2021
Konfindustria kerkon ngritjen e fondit antikrize te energjise.
16/10/2021
Konfindustria kerkon krijimin e Entit Rregullator te Karburanteve
09/10/2021
Konfindustria per situaten energjitike ne vend
02/10/2021
Konfindustria per rritjen e cmimit te karburanteve
01/10/2021
Forumi i Parë Ndërkombëtar Investimeve të Vjosës
18/09/2021
Konfindustria per programin e qeverise "Rama 3"
30/08/2021
Konfindustria per ndryshimet e nevojshme ne strukturat e ministrive te reja
16/08/2021
Konfindustria per gjendjen e veshtire te infrastruktures rrugore ne Shqiperi
03/08/2021
Konfindustria kerkese per krijimin e Ministrise se Ekonomise
17/07/2021
Konfindustria per marredheniet ekonomike Shqiperi-Kosove
11/07/2021
Konfindustria per rrugen dytesore Tirane-Durres
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2021-12-07
Konfindustria në bashkëpunim me aktorët kryesorë të infrastrukturës së energjisë në Shqipëri, organizon Expo Forumin “INFRASTRUKTURA ENERGJITIKE DHE PROJEKTET E INVESTIMEVE 2022 NË KUSHTET E KRIZES GLOBALE DHE LIBERALIZIMIT TË TREGUT”, 10.
[Me shume]
+ Data 2021-09-28
Konfindustria njofton, se në 25/9/2021 u organizua Forumi i Parë Ndërkombëtar Investimeve të Vjosës. Në forum ishin të pranishëm Ministria e Mjedisit dhe Turizmit Znj. Mirela Kumbaro, Kryetarë të bashkive të Rajonit të Vjosës nga Shqipëria
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2022 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara