English   |   Kontakt
 
 
 
Zyra Avokatore&Ligjore
Ofron sherbime ligjore te te gjitha llojeve per bizneset nepermjet Zyres Avokatore&Ligjore te Konfindustrise ne Gjykatat Administrative, Tregtare dhe Civile brenda dhe jashte territorit te Shqiperise, perfshi edhe Arbitrazhin Nderkombetar.
a.    Keshillimi dhe perfaqesimi ne padi gjyqesore te kompanive te vendit dhe te huaja
b.    Themelimi dhe regjistrimi i kompanive me kapital te vendit dhe te huaj ne Republiken e Shqiperise
c.    Mbrojtja dhe regjistrimi i patentave dhe markave tregtare te kompanive te vendit dhe te huaja
d.    Sigurimin e financimeve te huaja dhe/ose te vendit, fondet e investimit, bankat investimeve, bankat tregtare, institucionet financiare te vendit dhe nderkombetare
e.    Kryerjen e sherbimeve te vleresimit financiar/due diligence ne rast te shitje, blerje, krijimit te joint-venture, merger acquisitation, etj.
f.    Keshillime fiskale per kompanite
g.    Listimi ne burse i kompanive,
h.    Pergatitja dhe certifikimi te bilanceve vjetore te kompanive
i.    Pergatitja e planeve te biznesit ne tregun e Shqiperise, Kosoves dhe Rajonin e Ballkanit Perendimor
 
Kontakt: konfindustria@konfindustria.al
 

Nisma

+ Data 2021-12-07
Konfindustria në bashkëpunim me aktorët kryesorë të infrastrukturës së energjisë në Shqipëri, organizon Expo Forumin “INFRASTRUKTURA ENERGJITIKE DHE PROJEKTET E INVESTIMEVE 2022 NË KUSHTET E KRIZES GLOBALE DHE LIBERALIZIMIT TË TREGUT”, 10.
[Me shume]
+ Data 2021-09-28
Konfindustria njofton, se në 25/9/2021 u organizua Forumi i Parë Ndërkombëtar Investimeve të Vjosës. Në forum ishin të pranishëm Ministria e Mjedisit dhe Turizmit Znj. Mirela Kumbaro, Kryetarë të bashkive të Rajonit të Vjosës nga Shqipëria
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2022 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara