English   |   Kontakt
 
 
 
Keshilli Drejtues
1- Shoqeria " Stefani&co ", perfaqsuar nga Z. Stefan Pinguli
2- Shoqeria " EHW ", perfaqsuar nga Z. Luan Leka
3- Shoqeria " Prima ", perfaqsuar nga Z. Fuat Haxhiymeri
4- Shoqeria " Birra Tirana ", perfaqsuar nga Z. Enea Janku
5- Shoqeria " CCBS ", perfaqsuar nga Znj. Christina Busi
6- Shoqeria " Bebabiochemica ", perfaqsuar nga Z. Bardhyl Balteza
7- Shoqeria " Albatros Airways ", perfaqsuar nga Z. Arbens Vokopola
8- Shoqeria " Fleg ", perfaqsuar nga Z. Andon Pango
9- Shoqeria " Metropol Group ", perfaqsuar nga Z. Alban Xhaferri
10- Shoqeria " Coko Word ", perfaqsuar nga Z. Ilir Cepani
11- Shoqeria " Hako ", perfaqsuar nga Z. Adnan Hako
12- Shoqeria " Aquila Liquori ", perfaqsuar nga Z. Edmond Ziso
13- Shoqeria " Atlantik ", perfaqsuar nga Z. Dritan Cela
 

Nisma

+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]
+ Data 2022-05-25
Konfindustria (www.konfindustria.al) in cooperation with the National Environment Agency and the National Agency of Natural Resources will organize the first International Expo Forum " Albanian Oil & Gas Industry versus Environmental Standards. Challenges
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2021-05-22
http://arka.com.al/ Creating unique and sustainable spaces for extraordinary life experience
+ Data 2021-02-04
PËRSE SHQIPËRIA DUHET TË HEQË DORË NGA HIDROENERGJIA DHE TË RUAJË LUMIN E FUNDIT ME RRJEDHJE TË LIRË NË EVROPË/ /https://cf.iisd.net/savi/story/perse-shqiperia-duhet-te-heqe-dore-nga-hidroenergjia-dhe-te-ruaje-lumin-e-fundit-me-rrjedhje-te-lire
+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne [email protected]  
Login
© 2007 - 2024 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara