English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
16/11/2019
Zhvillohet Expo Forumi “Albania Agri Financing and Food Safety 2019
03/11/2019
Konfindustria per nismen ligjore lidhur me kompanite "guacke"
27/10/2019
Konfindustria per raportin e "Doing Business"
19/10/2019
Konfindustria per tregun e perbashket Shqiperi-Kosove
06/10/2019
Konfindustria per miratimin e akteve ligjore me ndikim ekonomik nga kuvendi
30/09/2019
Albania AgroFinancing&Food Safety 2019
25/09/2019
Konfindustria per Korporaten Shqiptare te Investimeve
07/09/2019
Konfindustria per skemat abuzuese me TVSH-ne.
27/08/2019
"Per penalizimin e kompanise "Bankers Petrolium" nga Ministria e Financave dhe Ekonomise".
18/08/2019
Konfindustria per kontrollin e cilesise se karburanteve
11/08/2019
Konfindustria per vazhdimin e zhvleresimit te Euro-s.
02/08/2019
Projektligji per sistemin e faturimit elektronik te bizneseve
28/07/2019
Konfindustria per nismen kunder informalitetit.
17/07/2019
Konfindustria për koncesionin e kontrollit të aparateve matës të karburanteve
15/07/2019
Konfindustria për krijimin e Agjencisë së Rezervave të Sigurisë së Karburanteve
23/06/2019
Vonesat ne Kuvendin e Shqiperise‎ te ndalimit te kontratave PPP dhe koncesionare te "pakerkuara"
16/06/2019
Konfindustria per gjendjen e veshtire te infrastruktures rrugore
05/06/2019
Konfindustria per problematikat e kthimit te TVSH
30/05/2019
Konfindustria per ndikimin e krizes politike ne ekonomi
23/05/2019
Konfindustria mbeshtet fillimin sa me te shpejte te burses se energjise Shqiperi-Kosove.
Prapa Tjetra
 

Nisma

+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]
+ Data 2019-01-05
Krijimi i Burses Shqiptare te Energjise
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
+ Data 2019-05-02
Konfindustria ne grupin e punes ne projektin e Pergatitjes Politikave Industriale‎ te Rajonit te Ballkanit Perendimor 2018-2019, GIS Gjermani dhe Keshilli Bashkpunimit Rajonal- Sarajeve
+ Data 2019-04-11
Konfindustria pjesemarrese ne sesionin plenar te hapjes se Konferences Esri Italia 2019, Rome, Itali
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara